Öngóllal, de vezetünk! Szakadjon ki most már a gólzsák! 1-0 24. perc: Újra remek labdákkal okozunk zavart a moldáv kapu előtt, a védőkről lecsorgó labdát pedig a jobb oldalon felfutó Buzás Kata lövi a tizenhatoson kívülről jócskán fölé. 23. perc: Körülbelül egy perce áll a játék, Hasanbegovicot kellett ápolni, de folytatni tudja a játékot. 19. perc: Ennél már nem lehetünk közelebb a gólhoz: Diószegi Fanni találja telibe a kapufát! 17. perc: Sokadszor hangzik fel a lelátón a "Bravo, Lyza" kiáltás, nem véletlenül: Yelyzaveta Indycha sokadszor mutat be kulcsfontosságú védekezést, ezúttal Kapetanoviccsal szemben - szöglettel jöhetünk. A moldáv stáb három tagja a főlelátóról rendkívüli hangerővel instruálja az övéit, rajtuk és a Fradi erre a meccsre nem nevezett játékosain kívül viszont csak egy maroknyi Fradi-tábor hangja hallatszik. 14.
Így is megvan a vezetés, és lassan a mérkőzés is, és ma ez a legfontosabb! 85. perc: Fáradnak a moldávok, mi pedig még ráteszünk egy lapáttal: az egész meccs egyik legaktívabbja, Czellér húzza meg a jobb oldalon, majd Pusztai és Fogl a labda útja, de megint blokkolnak a moldávok. 83. perc: Ez gólt érdemelt volna! Egy lágy beívelést a moldáv tizenhatoson belül feltűnő Csigi gyönyörűen fejelt le Pusztai elé, aki egy remek visszahúzós csellel áttette egyik lábáról a másikra, majd kevéssel a bal sarok mellé tüzelt. Beleértek, szöglet következik. 80.
(ÉLŐ ADÁS!!) Magyarország Csehország adás 14 november
perc: Kis híján helyzetbe kerül az Agarista, Catarau indulna meg egy előrevágott labdával, de hosszú az indítás, Csigi Eszterék összezárnak előtte. Ezekre nagyon kell figyelni, láthattuk már a Slovan elleni meccsen is... Az ellenfél térfelén járatjuk a labdát, egyelőre inkább a Nagy Virág-Selma Kapetanovic-Diószegi Fanni fémjelezte bal szárnyunk aktívabb, de 13 perc alatt még nem sikerült a kapu elé betolt moldáv "busz" mögé kerülni. 8. perc: Mérföldkő: Böröcz Bettina első labdaérintése felnőtt tétmérkőzésen! Kapusunk egy hosszan előrevágott labdát vett le, majd hozta játékba lábbal csaapttársát. Egyéb dolga egyelőre nem nagyon akad...
perc: Diószegi komoly lövését tolja szögletre látványos mozdulattal Munteanu. 29. perc: Újabb lendületes ferencvárosi akció, Nagy Virág fut el a bal oldalon, egy befelé csel után jobbal középre teszi, a védőkről kifelé pattan, de nem jut messzebb az érkező Czellérnél, aki közelről, óriási helyzetben a bal kapufát forgácsolja szét. Kár érte! 25. perc: Rendkívüli melegben játszanak a csapatok, ez a mieink tempóján szerencsére nem érezhető egyelőre. Viszont érthető módon ivószünet következik. 24. perc: Ebből viszont már megvan a nagyon fontos vezető gól!! Fogl Katalin keverget a bal oldalon, becselezi magát a tizenhatoson belülre, az alapvonal közeléből remekül, élesen középretett labdáját pedig a kapu előtt helyezkedő, menteni igyekvő Loghin juttatja saját hálójába.
Üzbég labdarúgó-válogatott - Wikipédia
37. perc: Hát ez hogy maradt ki... Nagy Virág húzta meg a bal szélen, hintába ültette ellenfelét, majd ballal laposan középre adott, a védők elvétették, Diószegi átvette, megcsinált egy cselt, majd a szöget záró Munteanu előtt át akarta még venni a másik lábára, ez pedig már sok volt, egy érkező védő szögletre mentett. 36. perc: A szöglet lecsorog, de újra beíveljük, Hasanbegovic pedig senkitől sem zavartatva fejelhet hat méterről - mellé... Nagy kár érte, méterekre nem volt védőnk környékén moldáv játékos! 35.
minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 200 Ft! Kötések, kombinációk {{item.
title}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item.
Női BL: másodszor is nyertünk, kedden a főtábla a tétNői labdarúgóink 2-0-ra győztek a moldáv Agarista ellen, így kedden a főtábláért lépnek pályára! Vége a mérkőzésnek! 2-0-ra nyertünk, jelenleg vezetjük a csoportot a délutáni Slovan - Spartak meccs előtt, és az már biztos, hogy kedden 17. 00-tól a főtáblára jutásért lépünk pályára! Köszönjük a figyelmüket! A második félidő eseményei 90. perc: Négy perc a ráadás a végén. 90. perc: Már a ráadásban járunk, itt az utolsó moldáv csere: Indycha helyén Tatiana Pesterean a pályán.
M4 Sport (HD) tv-műsor ma | musor.tv
Élő - Tippmix
Női BL: másodszor is nyertünk, kedden a főtábla a tét - Fradi.hu
Az MTK Budapest Zrt. női csapatának hivatalos oldala
Kapuja elé szegeztük az Agaristát, ritkán látható hatalmas nyomás nehezedik a moldáv kapura. Kényszerítőkkel és rövid passzokkal próbálunk mögéjük kerülni, az utolsó jó megoldások eddig még hiányoznak. 5. perc: Újra Munteanu akcióban, ezúttal nagyot emelkedve Aleksic szögletét húzza le. 4. perc: Egy szöglet után ismét a moldáv hálóőrnek van dolga, de magához öleli a beadást. Alaposan bekezdtünk, az Agarista még nem hagyta el a saját térfelét! 1.
perc: Czellér kap labdát a bal oldalon, befelé húz, majd jobbal élesen remekül lő, alig fölé. Beleértek, szöglet következik. 47. perc: Ott folytatódik minden, ahol az első félidőben abbamaradt: rögtön egy perc alatt egy mellé menő, majd egy a kapus kezébe érkező fejessel veszélyeztetünk. Elkezdődött a második játékrész! Véget ért az első félidő! 2-0-ra vezetünk negyvenöt perc játék után. Az első félidő eseményei 45.
Szerencsejáték Zrt. - ÉlőTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item.
90. perc: A szöglet után Buzás fejel, Munteanu dadogva, de megfogja. 89. perc: Czellér ezúttal a balszélen tűnik fel, élesen, remekül centerez, Munteanu a levegőben úszva szögletre ment a hosszún érkező támadóink elől. 87. perc: Itt a második moldáv csere, Mereuta helyén Alina Brinza a pályán. 86. perc: Újabb félig vaktában előrevágott Agarista-indítás, újabb kilépő támadó, talán már kitalálják, Zdorovetchi az. Nagy Virág vétette el, de üldözőbe veszi, utoléri, kiszorítja, a moldávok támadója visszafordul, kezd fogócskává alakulni a jelenet, végül ellenfelünk szabálytalan Nagy Virággal szemben, szabadrúgással jöhetünk kifelé. Tegyük hozzá, rendkívül nehéz egy ilyen meccsen eredményesnek lenni, nagyon meleg van, szokatlan felállásban játszik együtt a csapat, ellenfelünk pedig tizenegy játékossal tömörül a saját kapuja előtt, és megállás nélkül rombol.
Női labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzés
perc: Buzás csinál meg egy cselt a jobb szélen, az alapvonal közelében, majd laposan középre teszi, Fogl átveszi, kapura fordul, becsúszva szerelnek - szöglet következik. 69. perc: Eléggé leült a mérkőzés, most pedig meg is állnak a csapatok - ivószünet következik. 61. perc: Dörnyei Balázs hármat is cserél: Aleksic helyén Pusztai Sára, Diószegi helyén a mindössze 18 éves, az U19-es csapatból felkerült Nagy Viktória, míg Kapetanovic helyén Róth Rebeka folytatja. 57.
Szöglet következik. 56. perc: Itt az Agarista első kapu felé tartó lövése a mérkőzésen: a frissen beállt Zdorovetchi jut túl a védősorunkon egy előrevágott labdával, egyedül iramodik meg, de mintha megijedne, és már körülbelül húsz méterről ellövi, laposan, lassan, jó egy méterrel a jobb alsó mellé, Böröcz már a lövés pillanatában mutatta: nyugi, mellé megy! 53. perc: Élesen érkezik középre a szöglet, Diószegi próbálja zavarni Munteanut, hiába: a moldávok kapusa remekül emelkedik, és lehúzza a labdát. 53. perc: Itt az első csere, méghozzá az Agaristánál: Catarau helyén Victoria Zdorovetchi folytatja. 52.
perc: Tűzijáték a moldáv kapu előtt: Aleksic ível be huszonötről, kissé jobbról egy szabadrúgást Csigi feje irányába, a védőkről lecsorog, majd egyik Agarista-játékos a másikat találja el a labdával, kézgyanús is, de mehet tovább, így kerül Diószegi elé a labda, aki megint igazítana egyet, ez pedig elegendő az ellenfél egyik játékosának a blokkra.
Eredmények: labdarúgás élőben, foci livescore, élő eredmények