Pristupoval by som k reprezntácii poctivo a s hrdosťou. Postavil by som kvalitný tím zmieš... Leer la presentación akrosgalaksy12345 Votos de apoyo: 1... Každý hlas pomôže!!! Viete aj keď som z poslednej ligi tak mi skuste dôvetovať. Pretože, dobrí nemusi byť najlebší, Ale horší môže byť lebší! Teraz si asi hovoriťe že prečo by zme mali to dať do ruk takemu neskusenemu"? Kto mi dôveruje aspoň na to 1% tak hlas poprosim.
Viem ze som v slabej lige ale to preto že som nemal čas sa posunuť vyšie. Pred rokmi som hrával PPm iba som nemal čas tak som prestal. Ale pokúsim sa dostať Slovenskú reprezentáciu na Majstrovstvá. Mám veľa času a môžem s... Leer la presentación mesky14 pekny den, rad by som sa stal sucastou skveleho realizacneho timu, ktory vybere to najlepsie pre nasu reprezentaciu, sklbi mladsich hracov, starsich a strednu generaciu a vytvori silny tym a skvelu partiu. Dakujem...
Los 10 managers con el mayor número de votos de apoyo avanzarán a la segunda ronda de votaciones. Candidatos al puesto de seleccionador nacional absoluto Pepik25 - no team - Votos de apoyo: 114... žil raz jeden admirál, ktorý slúžil na vojnovej lodi. Raz v noci v diaľke zbadal svetlo a svetelným kódom vyslal správu k tomuto svetlu: „Uhnite na východ! “, ale odpoveďou bolo: „Uhnite vy! “.
Leer la presentación DaWiD587 Chcem vyhrať voľby ako každý ostatný zbytočne je tu písať dalšie veci lebo ako každý kto kandiduje chce dostať Slovensko tam kde patri čiže na vrchol... Leer la presentación ANDrEJKO27 zdravim tich čo my chcu poslat hlasy:D posielajte my hlasy ak chcete mat aj seniorov najlepšich::::::::UROBIM PRETO čO SA BUDE DAT a aj ked nevyhram volby tak zvolenemu manažerovy prajem vela štastia:D... Leer la presentación Tanatahu Prisiel som videl som zvitazil som toto je moja rec verte mi bude aj po zapasoch reprezentacie... Leer la presentación kubiem nebudem to tu roztahovat... takze k veci.
Leer la presentación dano789 Rád by som sa stal kandidátom na post manažéra. Mám velmi rád futbal a zo cťou ho budem hájiť a viesť ešte k lepším a úspešnejším výsledkom. Volte mňa a naša krajina už nebude zaostávať za ostatnými krajinami, ktoré sa nám smejú z popredných priečok. Staňme sa lepšou a neporaziteľ... Leer la presentación Mato1892 Zdravím vás manažérky a manažéri,.. ešte je dosť času správne sa rozhodnúť a podporiť tak moju voľbu.., -) Vopred Ďakujem za Vaše hlasy:)... Leer la presentación max128 Dobry den.
Leer la presentación samosak samosak V PPM som dosť skúsený hoci niesom najlepší niesom vo vyššej ligea aj tak. Prečo stále v hokeji aj fitbale víťazia tými z vyšších. Nedáte šancu aspon skúsennému manažérovi? A chcel by som si to skúsiť. Keby sa mi... Leer la presentación Lubo88 zdravim, som sice v niskej lige a ako vidite ani velmi skuseny nie som ale vyhrabal som svoj tim z vekych problemov tak myslim si ze by bolo prospesne pre slovensko ak by som sa stal manazerom slovenskej reprezentacie... vsetkym vam dakujem za prejavenu doveru:D... Leer la presentación anonym39 Nie som nič moc ale myslím si že by som mohol dať Reprezentácii to čo potrebuje. Ďakujem za vaše hlasy....
Leer la presentación bardejovcan Východniari!!! Dokážme svoju silu ako neraz v minulosti a prehlasujme zbytok Slovenska!!! Ako manažér repre zložím realizačný tím výlučne z východniarských manažérov, ktorí sú vo všetkých ligách a ktorí dovedú Slovensko na výslnie, ale až po voľbách. Žiadna vláda totiž na Slovens...
:ja to zvladne... Leer la presentación Fc Barcelona 2010 Votos de apoyo: 1 Zdravim volám sa paťo... Ak si misliťe ža hram PPM krátko tak sa velmi mýlite toto je už môjh druhý tím pretože došlo k nedorozumeniu no nevadi a hram túto hru už od 3 sezony... REPRE. Už dlhšie sledujem hrať reprezentáciu... Leer la presentación 21danes21 Ahojťe moje meno je patrik a myslim si že je uš na čase Slovnenskí tím uš konečne dako okoreniť novou taktikou a skúsenosťami. A tak si myslím že by bolo najlepšie aby nastúpil noví bojovník a dostal Slovensko speť na vrcholové priečky!! S pozdravom 21danes21...
Leer la presentación Žilina1402 Zgravím všetkých manažérov, ak čakáte nejake citové výlevy tak sa ich nedočkaté možem Vám iba slúbiť, že spravím všetko preto aby som Vás v príúade úspechu nesklamal a spravím všetko pre náš Národný tím!!! Slovensko DO BOJA!!!... Leer la presentación kozo12 Môj dôvod prečo chcem kandidovať je ten že mám už nejaké skúsenosti ohladom manažéra a chcel by som pomôcť reprezentácii. Za hlasy vám všetkým dakujem.... Leer la presentación pitko987 Moje motto: Choď stale za tím čo chceš a raz to v živote získaš alebo dostaneš...
Výročná cena Samuela Zocha - Bratislavskykraj.sk
Články a novinky - MŠK Považská Bystrica
Mozno som v 5 lige a slabu manazersku skusenost, ale dufam ze ma budete volit a ak to vyhram budem sa snazit aby nas tym vyhral. Tak dufam ze ma budete volit. Dakujem.... Leer la presentación KuboO987 Chcel by som viesť naše reprezentačné mužstvo aj keď v môj prospech nehrá kvalita ligy a vek. K tejto hre mám zvláštne puto, pretože ju hrám dosť dlho nie ako ostatné hry, ktoré ma časom omrzia.
Admirál sa nedal a kontroval: „Ja som admirál na veľkej vojnovej lodi, nebudem uhýba... Leer la presentación ferofero77 Votos de apoyo: 50 „Cestu si nájdem, alebo spravím“... povedal raz Hannibal pri dobíjaní Ríma. Tento výrok som použil ako motto mojej kampane, a budem sa ho držať aj po prípadnom zvolení. Mojou cestou, ktorú s... Leer la presentación danilo987 Votos de apoyo: 7 Veľa-vážení manažéri a manažérky, do volieb je ešte dosť času, napriek tomu sa k Vám prihováram skôr. Slovensko má veľa úspešných a skvelých manažérov do ktorej patria aj veľké mená ako citellus, Pucokan, ferofero77, či crosby2908. Spomínaný citellus a Pucokan urobili veľké + pre... Leer la presentación Liki92 Votos de apoyo: 4 Chcel by som povedať teda reč na kandidáta tu je: Iste sme si všimli že sa naašej repre tento rok nedarilo až tak ako by sa malo, preto si myslím že treba zvolit mladeho a nového manažera Slovenskej reprezentacie ktorá má obrovské šance na to aby bola okrok vpred od...
Leer la presentación Kiedis Votos de apoyo: 3... všetci kandidáti sa tu len rozpisujú a ja... na to zvysoka... kašlem:)... Leer la presentación 10Tomika10 Votos de apoyo: 3 Vážení manažéri. Vážené manažérky. Rozhodol som sa kandidovať aby som dostal Slovensko do prvej trojky a keď sa nepodarí tak aspoň čo najvyššie. Skúsenosti nato mám ved tu pôsobím už vyše 520 dní. Mám aj taktické "eso v rukáve" ale to si nechám na horšie... Leer la presentación orfik Messi9999 Votos de apoyo: 2 Volte ma a budeme sa mať lepšie.
Leer la presentación alojz95 "Povediem nás až na vrchol" Drahí manážeri a manážerky touto cestou by som chcel vyjadriť že aj nový manážeri vedia viesť napr. národne mužstvo. Nemusia byť to stále len manážeri s I. I. Mslím si že je to nespravodlivé voči nám ostatným. Kto má podporí má u mňa veľké plu a patrí m...
Eslovaquia - Elecciones¡Consigue créditos gratis! Próximo partido Hertnik Liga 20. 11. 2022 18:30:00 Temporada: - País: Ronda: Aquí es donde puedes presentar tu candidatura para la posición de seleccionador nacional de cualquier selección. Además también podrás votar para los seleccionadores de tu país. Para ser candidato tienes que tener una experiencia de manager de al menos 51 puntos. Hay dos rondas de elecciones.
Letná olympiáda v Tokiu (online): V nedeľu rozdali posledné
Eslovaquia - Elecciones - powerplay manager
Univerzita J. Selyeho - Harmonogram akademického roku